Sæt turbo på din livsglæde

Onsdag den 4. oktober 2023

Marie er en enormt eftertragtet foredragsholder i livsglæde og har holdt hundredvis af foredrag i hele Danmark. Hun har medvirket i TV2 dokumentarene “Pigen med knogler af glas” og “Glaspigen med Jernviljen – Marie flytter hjemmefra” og DR1 dokumentaren “Mads, Marie og Kronprinsessen”.

Marie tager rundt med sit foredrag ”Sæt turbo på din livsglæde”, hvor hun fyrer op for grin og latter samtidig med, at hun giver en hudløs ærlig fortælling om hendes liv. Et liv, der på mange måder ligner et helt almindeligt ungdomsliv, men med det vilkår, at hendes knogler kan brække når som helst. Marie er født med den sjældne sygdom Osteogenesis Imperfecta også kaldet medfødt knogleskørhed. Det har betydet, at hun har haft ca. 500 brækkede knogler og i 2013 var tæt på at miste livet, da hun faldt ud af kørestolen.

Marie har oplevet meget modstand i en alder af kun 25. Men ikke nok til at slå livsglæden omkuld! Og det er netop livsglæden, der er omdrejningspunktet i hendes foredrag. For hvordan bevarer du livs­glæden, når du har haft 500 brækkede knogler? Og hvad gør du, når du for en stund mister modet og livsglæden? Marie er fast besluttet på, at det er vigtigere at leve et spændende og et aktivt liv fremfor et liv uden brækkede knogler. Hun vil leve livet fuldt ud og med det følger uundgåeligt risikoen for at brække en knogle. Alt det kan du høre mere om I Maries foredrag.

Ved Marie Holm Lauersen.