"Sangeftermiddag ved Jacob Tybjerg"

Onsdag den 20. marts 2024

Jacob Vestager Tybjerg kommer og holder en sangeftermiddag.
I november 2020 udkom 19. udgave af Højskolesangbogen og det er den vi skal synge fra når Jacob Vestager Tybjerg kommer forbi. Han tager os på en guidet tur rundt i den nye udgave og vi skal synge en masse nye sange, blandet op med nogle i forvejen kendte.
"Højskolesangbogen er jo nok en af de bøger, der har opholdt mig allermest. Det er den bog, jeg bruger oftest. Den er altid med i tasken og er jo en poesibog med en masse smukke ord til alle mulige anledninger og lejligheder", lyder det fra Jacob Tybjerg.
Han turnerer bl.a. rundt med foredrag og sangaftener om Højskolesangbogen og er pt. ved at færdiggøre en privat samling af samtlige udgaver af bogen, hvorfra han kun mangler tre ud af de nu i alt 19 udgaver. Jacob spiller selv på klaver til sangene og det forlyder, at der er fart over feltet og at det temmelig underholdende. Musik og sang bliver man glad af. Det er overordentlig svært at være sur, når man synger eller hører andre synge.
"Jeg har så megen fornøjelse og glæde ved musik og sang og det er det jeg gerne vil give videre", siger Jacob Vestager Tybjerg. Bag en af de nye sange i den 19. udgave af Højskolesangbogen, står Jacob Vestager Tybjerg og hans søster Margrethe Vestager han
har stået for melodien og Margrethe har skrevet teksten og den skal vi naturligvis også synge.

ved Jacob Tybjerg