Tur 13: Kulturmødet på Mors

1-dags bustur den 24. august 2023

Oplev debatter, foredrag, livemusik, oplæsninger og happenings skabt at førende kulturaktører i Danmark. Hvad rør sig i kulturlivet i 2023 og hvor bevæger det danske kulturområde sig hen?

Kulturkonsulent i Hedensted Kommune Maria Elsmore-Andersen fortæller på busturen til Mors om udvikling af kulturområdet i Hedensted Kommune i 2023, og guider til årets bedste oplevelser på Kulturmødet samt hvordan man finder dem!

Vi skal være ude hele dagen – så klæd dig på efter vejrudsigten for Mors på dagen.

Turen egner sig desværre ikke til gangbesværede.

#OplevKulturen fylder en bus med kulturskabere og kulturinteresserede borgere fra Hedensted Kommune og kører en dag på Kulturmødet på Mors. Det gør vi bl.a. for at bakke op om de fede fællesskaber og de nøglepersoner, som knokler til hverdag for at skabe kulturoplevelser rundt om i kommunen for alle os andre.

Programmet for Kulturmødet er spækket med spændende debatter, optrædener og kunstnerøjeblikke, som i kan deltage i fra kl. 10.45, hvor vi ankommer på Mors til kl. 16.45, hvor vi kører hjem igen. I løbet at dagen er det muligt at mødes med resten af gruppen til frokost og eftermiddagskaffe.

Program

Rejsefakta

Pris per person 200 kr.

Prisen inkluderer

  • Kaffe og rundstykker i bussen på turen derop
  • Bstransport fra lokalområdet til Mors og retur

Tilmelding

Der bliver åbnet for online tilmelding torsdag den 12. januar 2023 kl 9.00 - først til mølle.